Midwintertocht Noorderplassen.

Zondag 20 december varen we de midwintertocht waarna de dagen weer langer licht worden en we de donkere dagen hopelijk achter ons laten.

Met wat we nu weten qua corona maatregelen, hebben we besloten om in groepjes van 4 te vertrekken. De tocht gaat door Almere.
Mensen kunnen zich opgeven voor de tocht van 25 kilometer vanaf de loods, inclusief overdragen bij de sluis of voor de tocht van 15 kilometer die vertrekt vanaf het weerwater waarbij de kano’s met de trailer daarheen worden gebracht.
Het is van belang dat de groepjes van vier bij elkaar blijven en niet gaan mengen met de andere groepjes. Om die reden krijgen de groepjes andere vertrektijden. Verdere informatie hierover volgt nog. Vertrek is in ieder geval in de ochtend en verwacht wordt dat iedereen voor het donker weer in de loods is.
Kleed je warm aan voor de tocht, maak gebruik van neopreen en neem droge kleding mee voor je weet maar nooit.
Neem voldoende warm drinken mee en genoeg te eten. We willen iedereen vragen om in ieder geval heet water mee te nemen want voor vertrek krijg je een midwinterverrassing mee waarbij je heet water nodig hebt.
Graag voor zondag 13 december laten weten of je meegaat en of je voor de lange of korte tocht kiest.
We kijken ernaar uit!
Groetjes, Dirk en Sabrina